Игри на живот и смърт, гангстерски афери и чиста любов

...
Игри на живот и смърт, гангстерски афери и чиста любов
Коментари Харесай

Зрелищни екшъни и вдъхновяващи истории в шестата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Игри на живот и гибел, гангстерски афери и чиста обич предстоят в шестата седмица на седми сезон на по KINO NOVA. Най-запалените киномани ще могат да изберат кой филм да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специфичния уебсайт:.

Базираната на вдъхновяваща същинска история „ По-силни “ е премиерното заглавие, което ще се бори за любовта на феновете в шестата седмица на. В биографичната драма артистът Джейк Джиленхол се превъплъщава в ненадеждния Джеф Бауман от Бостън, който взема решение да се потвърди на някогашната си другарка Ерин. За злощастие той е сполетян от огромна покруса по време на бостънски маратон и се постанова да откри сили да продължи живота си, макар контузиите от случилото се.
 По-силни NOVA
Второто предложение, което тайните сътрудници на KINO NOVA могат да изберат да гледат идващия понеделник, е екшънът „ Антмен “ за сдобилия се с изумителната дарба да се смалява на растеж, само че да усилва силите си, професионален лъжец Скот Ланг (Пол Ръд). Той би трябвало да одобри ориста си и да помогне на своя наставник, доктор Ханк Пим (Майкъл Дъглас), да опази тайната зад костюма на Антмен.
 Антмен NOVA-->
Едно от атрактивните заглавия на Лента – " Денят на мама " също ще се бори за място на екрана във „ Великият понеделник “. В центъра на занимателната и очарователна сантиментална комедия е първата обич, а смехът и невъзможните обрати са гаранцията за положително въодушевление. Редица звездни актьорски имена взимат присъединяване в тази заплетена история за група дами, обединени от едно доста значимо нещо – майките.
 Денят на мама NOVA
Четвъртата лента за седмицата – " Дони Браско " ще предложи на киноманите реален и праволинеен взор към мафиотския живот в Ню Йорк през 70-те години на предишния век. Добрата реализация и актьорски състав в лицето на едни от най-известните и надарени холивудски артисти Джони Деп и Ал Пачино съумява да разчупи канона в гангстерското кино.
 Дони Браско NOVA
Епичният авантюристичен екшън, чието деяние се развива през VI век в мистичните земи на Персия – “Принцът на Персия: Пясъците на времето “, e последният филм в селекцията за седмицата. Дръзкият принц Дастан насилствено се сплотява с мистериозната принцеса Тамина, която е негов противник, с цел да отхвърлен дружно силите на злото и да запазят античен кинжал, който ръководи Пясъците на времето. Феновете могат да избират своя любимец и на, а филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 5 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на акцията трима от всички дали своя глас по време на акцията, ще се борят за огромните награди – специфични шпионски часовници.

дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията " Медийна реклама ".

Следете " Великият понеделник " в ефира на и на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР