Игри, музика, рисуване и подаръци получиха децата от община „Родопи“

...
Игри, музика, рисуване и подаръци получиха децата от община „Родопи“
Коментари Харесай

Подаръци и куп игри за децата от община „Родопи“ в Деня на детето

Игри, музика, изобразяване и дарове получиха децата от община „ Родопи “ във връзка Международния ден на детето- 1 юни.

Кметът Павел Михайлов се включи в празника в селата Браниполе, Устина и Цалапица. Заедно с децата се забавляваха и ръководителят на Общински съвет „ Родопи “ Георги Цанков, който гостува в село Марково. Много приятни изненади зарадваха и малчуганите в село Брестовица, където беше заместник-кметът Емилия Иванова. В село Ягодово посетител на радостната детска щуротека беше Борислав Инчев, който дава отговор за образованието в общината. На спортната площадка в Златитрап се завъртя цветен карнавал.

С доста танци, усмивки и радостно въодушевление беше зареден днешния ден. За да бъде забавата същинска за малчуганите, в помощ им бяха актьорите от спектакъл „ Слънчо”, спектакъл „ Хамелеон “ със своя детски куклен театър „ Музиката е в нас “, както и първоюнското магично шоу на актьорите от „ Меджик празненство “. Още едно забавно прекарване получиха децата в село Ягодово с авторския сюжет „ Ася в страната на гениите “.

„ Днес е най-слънчевият и жизнеспособен празник, тъй като е отдаден на Вас – нашите деца! От сърце Ви искам, детството ви да бъде едно приказно премеждие, изпълнено с безгрижни игри, доста другари, забавление и смях “, пожела на децата кметът Павел Михайлов. „ Бъдете здрави и упорити в гонене на фантазиите си и в никакъв случай не губете искреността на чистото детско сърце. Бъдете окрилени от благополучие, запазете своята ученолюбивост и търсете постоянно положителното! “

Празникът се организира за поредна година и се трансформира в обичайно събитие от програмата на Община „ Родопи “, отдадена на Деня на детето. Тържествата се осъществят с поддръжката на кмета на общината и кметовете по обитаеми места.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР