Играта звучи като любопитен малък експеримент.Тези дни в блога на

...
Играта звучи като любопитен малък експеримент.Тези дни в блога на
Коментари Харесай

Видео към The Quiet Man разглежда комбат системите

Играта звучи като любопитен дребен опит.
Тези дни в блога на Sony се появи обява на Кенсей Фуджинага от Square Enix, който е продуцент на The Quiet Man. Това е игра на Human Head Studios (оригиналния Prey, Rune), която те разказват, като тричасово „имерсивно, синематично, лайв екшън от трето лице бойно геймплей преживяване“, което е задвижвано от своята история. Играта се създава особено за PlayStation 4 и както разбираме, е една много тиха игра. Именно по дейностите, а не думите ще би трябвало да се ориентира в обстановката Дейв, вашият воин.

Заедно с някои от главните комбат техники и разположението им на PS4 контролера, Фуджинага показва две къси видеа, в които може да забележим достолепията на заглавието.



„Една от главните точки, които желаеме да подчертаем в тази игра е разнообразието на бойните техники. Сериозно, комбинациите от захвати, офанзиви и комбинации са удивителни! Всички те са режисирани от бойния специалист – Татцуро Коике, който е прочут с това, че има присъединяване в продукции, като игровата поредност Yakuza и телевизионните серии Power Rangers“, написа Фуджинага.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР