Играта ще е със силен приключенски акцент.Създателите на Alan Wake

...
Играта ще е със силен приключенски акцент.Създателите на Alan Wake
Коментари Харесай

Control променя философията на Remedy

Играта ще е със мощен авантюристичен акцент.
Създателите на Alan Wake и Quantum Break, Remedy Entertainment, неотдавна дадоха просторно изявление за PC Game Insider, в който приказват за идващия им план – Control – и провокациите при работата по играта.

Една от значимите разлики от предходни техни планове е, че Control няма да е стеснен до майкрософтските им платформи, сходно на предходни техни заглавия. Благодарение на съдействието им с 505 Games, студиото ще може да разгласява и за PS4. Томас Пуха, шеф по връзките към студиото, споделя също по този начин, че с Quantum Break и PC версията те са срещнали обилни компликации, защото играта е била особено за Windows Store и новия UWP (Universal Windows Platform).

„Предизвикателството с Quantum Break за Windows 10 беше, че целият развой беше все едно публикуваме към напълно нова платформа. Има компликации, когато магазинът е нов, UWP е нов и на нас може би не ни доближи задоволително личен състав. В последна сметка успяхме да се оправим. Но не беше идеално“, изяснява Пуха.

Що се отнася до идната им игра, Control, Пуха споделя, че въпреки и сходно на предходни техни планове, в центъра ще е сложена историята, то Control ще е доста „по-приключенска“.

„Погледнато на едно по-високо равнище, Control е свръхестествена екшън-приключенска игра“, изяснява той. „Забавно е – продължаваме да обсъждаме това, защото постоянно се придържаме към този жанр неща – обяснението на какво съставлява дадена игра, като с Alan Wake, да речем, и беше нужно да го създадем и тук. И това е мястото за тематиката на Control – загубата на надзор, тематиката за реда против хаоса, това бяха главните тематики, които пристигнаха на разум на Сам, нашия креативен директи и на шефа на играта, когато бяха във етапа на обмисляне. Ние стигнахме най-после до определението „свръхествествено екшън премеждие с вероятност от трето лице“.

Control е значима за студиото, дотолкоз, че тя за следващ път предефинира студиото. Направихме две игри с очебийно линейни истории, и още веднъж ние работим по история, само че по-игра, която е доста повече приключенска, тъй като просто може да създадем това. Надявам се, че за в бъдеще ще може да развием тези хрумвания, имам положително чувство за това. Като компания, ние се намираме в положителни позиции“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР