Играта продължава да жъне успехи.Излязла само преди седмица, Forza Horizon

...
Играта продължава да жъне успехи.Излязла само преди седмица, Forza Horizon
Коментари Харесай

Forza Horizon 4 с два милиона играещи за седмица

Играта продължава да жъне триумфи.
Излязла единствено преди седмица, Forza Horizon 4 към този момент има над 2 000 000 играещи, оповестиха Microsoft чрез Xbox Wire.

„С привличането на такова необикновено внимание към Forza Horizon 4, играта към този момент е най-високо поставения Xbox ексклузив за това поколение“, написа Гейвин Рейбърн от Playground Games.

Припомняме, че играта е една от първите, които се популяризират с Xbox Games Pass, което евентуално е подтикнало растежа на продажбите на играта. Forza Horizon получи чудесни оценки и банкет, както от медиите, по този начин и от геймърите.

„Всичко във Forza Horizon 4 има своята полезност, без значение какъв брой малко или огромно е то – от първата тръпка от натискането на педала на бърза кола, движеща се по превъзходна планинска автомагистрала до заниманието да подготвите возилото си за сезонните условия или просто да повисите дружно с другари или непознати онлайн и да се забавлявате в игра. Чарът на сериите Horizon е жив, както постоянно – една сполучлива рецепта, включваща всичко, която отдава респект на насладата от карането най-вече“, написаха от Gamespot в ревюто си за играта, давайки ѝ оценка 9.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР