Играта на Левски в днешния реванш срещу АЕК (Ларнака) ще

...
Играта на Левски в днешния реванш срещу АЕК (Ларнака) ще
Коментари Харесай

Хубчев обеща преобразен "Левски" днес

Играта на " Левски " в днешния реванш против АЕК (Ларнака) ще бъде по-различна от представянето на тима освен в мача в Кипър, който " сините " изгубиха с 0:3, само че и от играта във вътрешното ни състезание. Това стана ясно от думите на треньора Петър Хубчев през вчерашния ден. Реваншът на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов " тази вечер е от 19.30 ч. и ще се предава директно по " Диема спорт ". Главен рефер ще е шведът Глен Нюберг.

" Мачът ще е по-различен и за мен, и за футболистите. Задължени сме да търсим победа с разлика и сме принудени да изглеждаме по-различно от мачовете от вътрешното състезание. Ще би трябвало да играем с по-голям риск. Разбирайте атакуващо от първата минута. Дали ще издържим - ще забележим. За мен, за нас е значим нашият хъс и какъв тим сме на терена ", съобщи Хубчев и сподели, че е убедил тима, че няма за къде да се пази.

Той призна, че към момента няма харесан футболист, който да бъде притеглен на мястото на напусналия Давиде Мариани. Вчера швейцарецът бе продаден, само че не на " Ал Насър " (С. Арабия), а на " Ал Шабаб ал Ахли " (ОАЕ). От " Левски " даже разкриха трансферната сума - 1,417 млн. евро.

Мариани бе водещият голмайстор на " сините " от началото на сезона с 6 попадения, само че неналичието му не тормози Хубчев, най-малко не очевидно. " За мен тимът е над всичко. Мариани е добър футболист, само че без тима надали щеше да успее. Имаме три варианти за нападател, Найджъл Робърта към този момент е подготвен за игра ", сподели наставникът. И разкри предстоящата от него тактичност на АЕК: " Ще опитат да задържат топката, да убият темпото. Имат доста опитни футболисти ".

Халфът Мартин Райнов пък разкри, че той и съотборниците му са окуражени за победа, още повече че са били обиждани от играчите на АЕК на терена при загубата в Кипър.

Мариани пък благодари на клуба и почитателите при раздялата си с " Левски ". " Беше необикновено, благодаря, " Левски "! Благодаря, София! Eдна година изпълнена с страсти, спадове и върхове... Специални благодарности на моите съотборници, треньорския екип и управлението. Фенове на " Левски ", невероятни сте! До всички хора в София, в никакъв случай няма да ви не помни ", написа халфът в профила си в Инстаграм. Той ще получава към 1,2 млн. евро годишно в новия си тим.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР