Играта на 40 Супер Хот на  софтуерният провайдър EGT е

Играта на 40 Супер Хот на  софтуерният провайдър EGT е ...

Защо играта 40 Супер Хот е толкова популярна сред българските играчи

Играта на 40 Супер Хот на  софтуерният провайдър EGT е едно уникално преживяване, което не прилича на никое друго! Владетелят на плодчетата, който радва играчи от цял свят е бърза, забавна и пълна с вълнение игра! Характеризира се с опростена функционалност, удобен интерфейс и изключителна графика. В играта са включени 8 карти, сред които скатер и джокер, 5 рила и 40 фиксирани линии – всичко необходимо за едно пълноценно и успешно залагане.

40 Супер Хот е изключително популярна, защото ще ви забавлява с часове, а когато ударите големия джакпот, ще разберете защо всички я обожават.

В близкото минало, българският доставчик на казино игри – EGT пусна заглавието 20 Super Hot, което спечели симпатиите на всички, които обичат ротативки. Това е плодова слот машинка, която предлага 20 печеливши линии и много забавления. След големият й успех,  реакцията на производителя не закъсня и на бял свят излезе продължението 40 Супер Хот, което предоставя 40 печеливши линии и респективно по-големи шансове за парични награди.

На какво се дължи успехът на 40 Super Hot?

Веднага ви казваме - на големите печалби, перфектната графика, добрите звукови ефекти и тръпката от видяното.

40 Супер Хот е част от огромна група . Играта предлага 40 печеливши линии, по които могат да се появят плодовите символи: лимони, череши, сливи, грозде, портокали и диня, както и скатер символ "Звезда“ или уайлд символ "Седмица“ последните заместват останалите символи в петте колони и образуват печеливши комбинации, правейки ви победител.

също интригува със случайно показващ се рунд на име "Джакпот мистерия“ в онлайн казината. При него се появяват обърнати с гръб карти за игра, а вие трябва да отворите три с еднакъв цвят. В случай, че успеете, ще спечелите вълнуваща джакпот сума, която е изписана за съответната боя – спатия, каро, купа и пика. Джакпотите не са никак малки, както ще се убедите сами. Имате и опция, с чиято помощ можете да удвоите спечелените пари.

Къде можем да играем на 40 Супер Хот?

Слот машината на EGT – 40 Супер Хот е изключително популярна. Тя може да се открие във всяка една голяма игрална зала. Също и в онлайн казината на Ефбет, Уинбет и Палмс Бет.

Игралният автомат може да бъде намерен и в международните онлайн казина, защото компанията изнася продукти в няколко континента. Интересът към играта расте лавинообразно с всеки изминал ден.

Друга основна причина за популярността на играта 40 Супер Хот е, че казината предлагат безплатни игри и бонуси.

Това позволява играта на ротативки онлайн, без да е нужна регистрация или залог с реални пари, за да могат играчите да се запознаят с правилата, основните символи и линии, или просто да се насладят на играта без регистрация и реални пари.

Бонусите във всяка игра са различни, като има такива, в които печелиш моментални парични награди, докато има и такива в които играеш мини игри, отново за печалба.

Сигурни сме, че вече ви е ясно защо играта 40 Супер Хот е истински феномен сред българските играчи. А също най-вълнуващата игра на планетата!

Източник: varna24.bg