Играта изглежда като една значително по-зряла версия на Sea of

...
Играта изглежда като една значително по-зряла версия на Sea of
Коментари Харесай

E3 2018: Геймплей видео към Skull & Bones

Играта наподобява като една доста по-зряла версия на Sea of Thieves.
Има нещо толкоз очарователно в пиратската тематика, само че за жалост тя не е толкоз добре наранена в света на игрите, колкото ни се желае на доста от нас. Вече видяхме Sea of Thieves на Rare – щура и занимателна, премеждие за цялото семейство и скъпите ви другари. Skull & Bones обаче наподобява като напълно друга халба грог. Играта беше част от заглавията, които Ubisoft показа по време на Е3 2018.

Това, което може да видите нагоре е в действителност част от PvPvE режима, наименуван Hunting Grounds. В него получавате свободата да преследвате търговски кораби, да вършиме засади по огромните търговски пътища и да потапяте кораби – като част от пиратска тайфа или сами.

„Проправяйки си път с грабежи и офанзиви към славата, ще би трябвало да се справяте със отбраната от страна на мощни империи, да се борите против съперничещи ви пирати и даже да се борите с провокациите, които ви показва Индийския океан. И в характерен пиратски жанр, то постоянно има опцията бандата ви да се обърне против самия вас в опит да заграби това, което самите вие сте спечелили с грабеж“, гласи описанието към видеото.

Играта излиза за конзоли и PC през идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР