Играта Fallout: New Vegas може би е най-добрата от поредицата.

...
Играта Fallout: New Vegas може би е най-добрата от поредицата.
Коментари Харесай

Fallout: New Vegas получава нов облик благодарение на изкуствен интелект

Играта Fallout: New Vegas може би е най-хубавата от поредицата. За заглавие, разработвано преди цяло десетилетие обаче, то към този момент нищо не може да предложи на търсещите висококачествено прекарване. Имаме поради графиката – резолюцията е ниска, няма пакети с текстури и филтри, нито римастъри (говори се, че Bethesda работи върху това). Затова един от почитателите реши да разнообрази играта и да преобрази образа ѝ със пресен тип с помощта на изкуствен интелект.

Потребителят Jam2go реши да прекара текстурите на Fallout: New Vegas през DeepStyle, произходящ програмен продукт на планът DeepDream на Гугъл. Преди това програмата е била тренирана с голям брой изображения на картини в стадия на образование. След това тя е трансформирала всяка една текстура. Jam2go разяснява, че е употребявал „всичко от обичайно изкуство, до модернистично и пост-модернистично, от импресионизма до сюрреализма„. Това е довело до съвсем илюзорния тип на играта. На модъра обаче това не му е било напълно по усета. Затова е решил да редактира и звуците на играта, с цел да бъдат в унисон с „арт стила“.



Резултатът е авангарден RPG филм с отворен свят. Jam2go съумя да разгласява и две дълги видеа, показвайки мода в деяние. И прекарването е в действителност нереално. За всеки, който желае да ги тества персонално, модърът разгласява и линкове за евакуиране.



Това не е първият път, в който почитатели опитват със остарялата игра Fallout: New Vegas. Можем да заявим, че заглавието продължава да въодушевява геймъри и те постоянно се завръщат към него.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР