Играта Asphalt 9: Legends дебютира на сгъваем смартфон с адаптация

...
Играта Asphalt 9: Legends дебютира на сгъваем смартфон с адаптация
Коментари Харесай

Геймплей със 120 fps на сгъваемия Porsche Design Honor Magic V2 RSR


Играта „ Asphalt 9: Legends ” дебютира на сгъваем смарт телефон с акомодация към огромен екран и усъвършенствана резолюция (снимка: Honor)

Партньорство на софтуерния бранд H onor с гейминг специалиста Gameloft усъвършенства преживяването на сгъваемия смарт телефон P orsche D esign H onor Magic V2 RSR. Потребителите ще получат нова версия на известното заглавие Asphalt 9: Legends, в която играта е особено приспособена към огромните екрани на сгъваемите смарт телефони.

Това е и световният дебют на геймплей със 120 фрагмента в секунда при по-висока резолюция в категорията на сгъваемите устройства. Гейминг преживяването е друго от всичко до момента – същински прогрес в екосистемата на сгъваемите смарт телефони, учреден на съдействие и взаимни нововъведения.

Стремежът към тъничък и лек дизайн при сгъваемите смарт телефони постоянно е в ущърб на софтуерната им продуктивност и графичен потенциал. Това води до празнота на пазара за основаване на по-модерни гейминг преживявания, разяснява Хенри Пан, вицепрезидент на световни разработки в Gameloft.

„ Чрез съдействие, което усъвършенства хардуерната и софтуерна интеграция при сгъваемите устройства, Honor цели да сътвори взаимноизгодна екосистема, която дава най-модерната технология на потребителите ”, показа Фей Фанг, президент на продуктова линия в Honor.

Съчетаването на опита на Gamelsoft в създаването на игри за мобилни устройства с опита на Honor в интеграцията на програмен продукт и хардуер в сгъваемите устройства е завладяващо преживяване с Asphalt 9: Legends за световните геймъри.
още по темата
Honor стана първата компания в света, предлагаща геймплей със 120 фрагмента в секунда на сгъваем смарт телефон с Asphalt 9: Legends. С тази кадрова периодичност мобилните състезатели могат да се възползват от по-плавна графика, която ги потапя в Dragon Race и Festive Sparks, в най-новите сезони на Asphalt 9: Legends и трансформира дрифта с първокласни коли под северното зарево в действителност.

Всичко това разрешава и по-бързо време за реакция на спортните геймъри, които желаят да извършват каскади, да карат супер бързо и да профучават около съперниците си по виртуално пресъздадените улици на разнообразни градове по целия свят.

Чрез реконструиране на процеса на обрисуване при мобилните игри, потребление на технология за подмяна на шейдъри, видоизменение на физически текстури с основана на графичен процесор технология за реорганизация на контури и консолидиране на опциите за обрисуване на графики при сгъваемите устройства с изкуствен интелект, Honor и Gameloft пресъздадоха Asphalt 9: Legends.

Играта обезпечава на геймърите плавни, висококачествени изображения и ултрабързи времена за реакция, съвършено настроени към огромен сгъваем екран за поглъщащо образно и звуково преживяване.

Оптимизираната версия на Asphalt 9: Legends ще бъде пусната в Гугъл Play за Honor Magic V2 и Porsche Design Honor Magic V2 RSR през февруари 2024 година Всички консуматори на серията Honor Magic V2 ще могат да се потопят в игровото преживяване на сгъваем смарт телефон за първи път.

Honor Magic V2 е разполагаем в България на целесъобразна цена на дребно от 3599 лева с Данък добавена стойност с 16GB RAM и 512GB памет и се предлага в лилаво и черно. Допълнителни детайлности по отношение на световния дебют и цената на Porsche Design Honor Magic V2 RSR ще бъдат разкрити скоро.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР