Играещият в Трета лига-Югоизток Гигант Съединение издигна кандидатурата на Петьо

...
Играещият в Трета лига-Югоизток Гигант Съединение издигна кандидатурата на Петьо
Коментари Харесай

Гигант Съединение издигна Петьо Костадинов за шеф на БФС

Играещият в Трета лига-Югоизток Гигант Съединение издигна кандидатурата на Петьо Борисов Костадинов за президент на БФС. Изборният конгрес ще се организира на 15-и март.

На конференция в Българска телеграфна агенция Костадинов показа и част от екипа си, концепциите си и акценти от програмата си.

Петьо Костадинов е роден през 1963-а година. До момента е футболен сътрудник, а преди този момент кариерата му във футбола и отвън футбола е много разнообразна. Костадинов е някогашен търговски шеф на ЦСКА по времето на президентския мандат на починалия към този момент Илия Павлов. Една част от образованието му е обвързвано с армията, а също по този начин работи и като офицер. След това се дипломира и във Факултета по публицистика, а в медиите работи в вестниците „ Народна войска “ и „ Труд “.

Бил е част от управата на клубовете по акробатика и волейбол на ЦСКА. Лицензиран Агент в листа на ФИФА, основател на Българската асоциация на футболните сътрудници.

Кандидатурата на Петьо Костадинов е петата след тези, Георги Иванов, Манол Иванов и Димитър Бербатов. Спортният юрист Георги Градев, някогашният бранител на Левски и на националния тим Илиан Стоянов-Коловати и притежателят на Локомотив Пловдив Христо Крушарски също показаха желание да се включат в предизборните борби. До момента обаче нито един клуб не ги е издигнал.

Петьо Костадинов разгласи, че е първият, който показва кой ще бъде изпълнителен шеф на БФС, в случай че той завоюва изборите на 15-и март. Това е инженер Стефан Проданов, който дава отговор на заложените от тях критерии за поста: да е играл футбол, по опция професионален; да има нужното образование; да е управлявал планове на високо институционално равнище.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР