Играещият спортен директор на ВК Нефтохимик Теодор Салпаров сподели, че

...
Играещият спортен директор на ВК Нефтохимик Теодор Салпаров сподели, че
Коментари Харесай

Салпаров: Бюджетът за догодина ще е дори малко по-висок

Играещият състезателен шеф на ВК Нефтохимик Теодор Салпаров показа, че му е било мъчно да съчетава двете длъжности през сезона, само че в това време е благополучен от историческия триумф на тима.

"Определено, в случай че в този момент си върша равносметка, не бих се захванал в този момент да съм състезателен шеф, тъй като е доста мъчно това нещо. И е мъчно, тъй като самата тежест е друга и пред самите сътрудници, с които съм играл дълги години. "

"Но е радващо, тъй като съумяхме да създадем нещо, което в историята на тима не е правено до момента - требъл. Много мъчно ще се надгражда след този триумф, ще е доста тежко. Единствено може, в случай че съумеем да създадем по-добър резултат в Европа и следващата година отново да спечелим всичко у нас ", съобщи Салпаров пред DIEMA SPORT 2.

Той разкри и добра вест за почитателите на волейбола в Бургас. А тя е, че спонсорите освен ще запазят същия бюджет, само че даже несъмнено ще го усилят, което ще помогне за гонене на даже по-високи цели.

"Вече имаме някаква изясненост, приказвал съм и с господин Везенков, и с господин Златев. Бюджетът ще бъде същият, даже несъмнено и от горната страна ще има, което е хубаво. Така ще съумеем по-рано да създадем селекция, а не като предходната година - юли и август. Така ще можем да вземем по-качествени волейболисти от чужбина. "

"Силно се надявам да си починем добре, аз като почна с националния тим и по-късно да седнем и да поговорим какви са задачите за следващата година и да почнем да работим още в идващите една-две седмици, тъй като колкото по-рано почнем, толкоз по-добре ", приключи Салпаров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР