Играещият директор в Балкан Ботевград – Иван Редовски, призна превъзходството

...
Играещият директор в Балкан Ботевград – Иван Редовски, призна превъзходството
Коментари Харесай

Редовски: Ако бяхме отстранили Лудогорец, трябваше да играем в Европа

Играещият шеф в Балкан Ботевград – Иван Редовски, призна превъзходството на Лудогорец в шампионата Sesame Купа на България. Редовски подходи с смешка и призна, че в случай че се е случило знамение в този мач, то Балкан би трябвало да играе в Лига на конференциите.

„ Акцентът за нас беше напълно различен, който го постигнахме. Целта я постигнахме – да изиграем мач против първенеца у нас. Спортно-технически няма какво да разясня мача. Надявам се да сме били добър спаринг сътрудник на тях. Те подходиха с съвсем най-хубавото, което имат. Дано нашите футболисти съумяха да се допрян и да са разбрали какво значи първенецът на България “, стартира Иван Редовски.

„ Няма какво да съжаляваме, реалисти сме. Дали щеше да падне гол в 15, 20 или 30-а минута, то неизбежно щеше да стане. Надявах се да загубим с по-малко. Щеше ми се за публиката да вкараме един гол, имахме късмет с гредата. Поздравявам Лудогорец и нека победят в идващите 2 срещи в Европа и вървят по техния си път “.

„ Трябва да се възпламени тази искра с децата тук и да се върнем, където би трябвало да бъдем в стъпалата на футбола. Призовавам всички сътрудници в ниските равнища на футбола да работят интензивно и със сърце и да оказваме помощ с каквото можем на футбола. Това за нас е върхът. Ако бяхме отстранили Лудогорец, трябваше да играем в Лига на конференциите. Това беше максимумът, който можеше да извлечем на този стадий. Всеки търси способи за своето битие и възстановяване изискванията на работа. Надявам е се от всякаква помощ “, приключи Редовски.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР