Играем срещу отбор, който има своите качества, но играем на

...
Играем срещу отбор, който има своите качества, но играем на
Коментари Харесай

Илич: Не мисля за отпадане, не сме тренирали дузпи

" Играем против тим, който има своите качества, само че играем на нашия стадион, пред нашите почитатели и се надявам, че ще реализираме добър резултат и ще продължим напред. Имаме потребност от по-голяма поддръжка от почитателите, тъй като тяхната поддръжка оказва помощ на футболистите да играят по-добре. Трябва с играта, която демонстрираме, да върнем почитателите на трибуната. ЦСКА постоянно е бил подвластен от своите почитатели, те ни оказват помощ за по-добрите резултати.
 Бойкотът на бранш Бойкотът на бранш "Г " продължава, трибуната още веднъж съвсем празна
Нямаме проблеми, които да са нови - отдавна Митков, Папазов и Бисмарк са контузени. С останалите нямаме проблеми. Дали ще пристигна мач да имаме два удара във вратата? И аз съм на това мнение, би трябвало да основава доста повече класа пред гола. В предходните мачове имахме още няколко обстановки за гол, само че това сигурно не е от ранга на клуб като. Надявам се това, което работим на тренировките, ще даде скоро своите плодове по време на мачовете. Доволен съм от желанието и силата против, още веднъж го споделям. За останалите механически въпроси съм неудовлетворен, доста неточности направихме, елементарни отигравания, което ни кара да губим доста сила, с цел да си върнем топките.
25  ЦСКА-София - Черно море
Основният ни проблем с Черно море бяха обикновените изгубени топки - футболисти като нашите, с качества, не би трябвало да позволяват такива неточности. Във футбола най-трудно е да се играе просто. Ако играеш просто, значи играеш добре. Ще не преставам да изисквам да играем оптимално опоростено, само че вършим доста, доста механически неточности, което ни затруднява. Със сигурност ранен гол ще ни помогне доста в мача, само че да не забравяме, че това е мач от елиминационна фаза и ще имаме и други опция. Промени в състава ли? Знам в моята глава кой ще играе. На всеки три дни имаме мач, споделих го и неотдавна. В последната седмица имахме и дълго пътешестване и сложен мач с Черно море. Трябва да използваме всички футболисти, които имаме в тима. Нямаме 11 или 12 играчи, които да въртим единствено тях. Имаме футболисти с изравнени сили, според от съперника избираме на кого да разчитаме.
4  Пресконференция на Саша Илич
Тактиката? Очаквам доста по-добра реакция от моите футболисти от това, което демонстрираха в Македония. Утре ще забележим. Със сигурност съперникът си е умрял повече, тъй като не е играл сред двете срещи. Ако играем както желая, няма да значение дали Гьорче Петров са почивали повече. Ваше мнение е, че някои от футболистите не са крила. Туфегджич и Шопов са от най-техничните в нашия тим, а изгубиха ужасно доста топки. Те са полузащитници и няма значение на кое място на терена играят. Важно е да понижат броя неточности, който вършат по време на мач.
18  Македония (Гьорче Петров) - ЦСКА-София
? Той имаше една сериозна пауза, игра половин час против. Вече повече от седмица тренира наедно с останалите и мисля, че е изцяло подготвен, в състава е и може да стартира титуляр. Изобщо не мисля в посока отпадане, мисля единствено да отстраним, във футбола всичко е допустимо, само че мисля да продължим. Бамба? Той тренира с нас, няма някакви проблеми, само че в най-близко време клубът би трябвало да вземе решение какво ще бъде неговото бъдеще. да стартира против Гьорче Петров? Всички футболисти са евентуални титуляри. Няма значение кой вкарва гол, значимо е какво демонстрира даден състезател в тренировките. Дали упражняваме дузпи? Знам, че последните две години тимът е стигал до дузпи. Не сме упражнявали дузпи, повече се занимаваме с играта, която желаеме да покажем. Така че това е - не сме упражнявали дузпи ", сподели Саша Илич.

Снимки: Владимир Иванов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР