Играем с Левски в първия кръг? Това е жребий, да

...
Играем с Левски в първия кръг? Това е жребий, да
Коментари Харесай

Любо: Левски е много сериозен отбор, с Мъри са в подем! Ще дойдат още нови играчи

" Играем с Левски в първия кръг? Това е чоп, да не търсим други знаци. Имаме програмата за първите четири мача. Рано или късно би трябвало да се стартира шампионата, пристигна датата. Не желая да споделям, ние се приготвяме, Левски се готви, играем с доста сериозен тим, с носителя на Купата. Отборът е в напредък, де факто откогато Мъри пое тима. Важното е да сме здрави - футболистите, всички. Много са готови и доста добре стимулирани.

Работим по прехвърлянията непрестанно. До края на август имаме време за нови прехвърляния, тази тематика никога не е затворена. В тренировките и мачовете отделяме доста и на прехвърлянията. Сигурен съм, че ще дойдат нови хора. Изисквам доста от футболистите, професионално. Да не не помнят футболистите, че са обществени персони. Аз съм придирчив треньор, желая да имам най-малко по двама на пост, с цел да има конкуренция. Който се отпусне, не попада в състава. Това е. От номер 1 до 11 би трябвало да намерят място в групата и титулярния състав. За всеки мач се дефинира съгласно работата, свършена през седмицата, и съответния противник.

Кое да е неприятна смешка? Не са доста новите попълнения - в случай че си гледал различен тим, е различен въпрос. Не са доста. Не се окайвам, един тим, който желае да преследва цели, би трябвало да притегля положителни футболисти и да надгражда. Да се концентрираме върху мача, който идва. Всички тимове, класирали се за Европа, са наясно, че ще имат и вътрешни мачове, и интернационалните мачове. Ние се готвим, не знам противниците какви проекти имат. Разбира се, играейки в Европа, е обикновено да имаш по-различен проект. Направихме една добра подготовка, похвалих момчетата, свършихме добра работа, постоянно може и по-добре.

Имат капацитет, изисквам този капацитет непрестанно да се демонстрира и това става през седмициа. Винаги може и по-добре, постоянно би трябвало да надграждаме. Много добре е, че в подготовката нямаме загуба, само че би трябвало да продължим напред, това е една база, приказвам всекидневно с момчетата. Думите на Моци за купата ли? Оценявам това, което споделя и се веселя, че мисли по този метод. Явно преценя, че нашият тим стартира да действа добре и ще се показа добре, както аз имам своите визии за шампионата - кой, къде, какво. Засега всички са здрави, през днешния ден имаме тренировки следобяд, ще забележим кой е в групата, има хора обратно с подготовката. Аз и не бързам тях да ги въвеждам в групата, желая да са оптимално добре готови ", съобщи именитият голмайстор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР