играе фантастичен футбол, а това придоби изражение и в резултата

...
играе фантастичен футбол, а това придоби изражение и в резултата
Коментари Харесай

Защо Юрген Клоп извади Тиаго рано-рано срещу Саутхемптън?

играе приказен футбол, а това закупи изражение и в резултата в последния кръг, когато мърсисайдци с лекост разгромиха Саутхемптън с 4:0 на " Анфийлд ". Една от аргументите за мощната игра на " алените " е връщането на няколко контузени в халфовата линия.
В дуела със Саутхемптън Юрген Клоп употребява като титуляри Фабиньо, Джордан Хендерсън и - нещо, което скоро не му се беше случвало. Още по-добрата вест е, че Тиаго се намира в изключителна форма и най-сетне стартира да припомня за играта си от престоя му в Байерн Мюнхен.
През седмицата . Силното показване на халфа продължи и през уикенда против Саутхемптън, където още веднъж вкара приказен гол, а също така се показа на доста високо равнище досега, в който не бе сменен.
изнанедващо реши да извади Тиаго от игра още в 59-ата минута, като някои се тормозиха дали не става въпрос за травма. Всъщност промяната на Клоп е била подбудена само от желанието му да резервира испанеца здрав и пресен за идващия мач, защото е в отлична форма.
Ливърпул към този момент водеше с 4:0, а Тиаго свърши работата си на терена, за което напусна с усмивка на разположение. Халфът постоянно е унизен от травми, като при започване на сезона пропусна няколко седмици поради контузия. Наскоро пък се заприказва, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР