Играчките не са само продукти за деца. Те имат своя

...
Играчките не са само продукти за деца. Те имат своя
Коментари Харесай

Как плюшените играчки привличат късмет

Играчките не са единствено артикули за деца. Те имат своя лична сила, която притегля или плаши шанса. Експерти споделиха кои играчки носят шанс.

Има доста талисмани за шанс. Сред тях има най-странни. Играчките са тъкмо от този вид. Много хора имат вяра, че те не въздействат по никакъв метод на силата на дома, фамилията и децата, само че това не е тъкмо по този начин.

Наследени плюшени играчки

Например, едно момиче е имало обичана играчка като дете. Момичето порасна и станало майка, а играчката й останала с нея. Тя е наситена с силата ѝ, тъй че може умерено да я даде на детето си. Играчка, която в миналото е принадлежала на майка, ще направи детето по-щастливо. То ще усеща наличието на майка си когато и да е. По-лесно ще заспи детето, ще плаче по-рядко. Такава играчка ще бъде амулет както за детето, по този начин и за възрастен.

Играчки, свързани с приятни мемоари

Например, някой ви е подарил играчка за вашия рожден ден или просто по този начин, или сте я купили в някой хубав град по време на вашата почивка или командировка. Всички приятни мемоари, свързани с плюшената играчка, й придават особена мощ. Опитайте се да свържете играчките с нещо значимо от предишното или с някой, който обичате.

Направи си самичък играчки

Домашните плюшени играчки попиват любовта ви, тъй че те се трансформират в талисмани за шанс. Можете да ги визиите на детето си или на вашия обичан. Това ще бъде амулет против неприятности и проблеми. Никога не приемайте дарове във тип на плюшени играчки и кукли от непознати или неприятни хора. Тези играчки могат да носят мощен негативен заряд.

Играчката би трябвало да е блага

Плюшените играчки от време на време се вършат страшни и ядосани. За възрастен те няма да съставляват заплаха, само че е по-добре да не давате такава играчка на дете. Те имат негативна сила, тъй като са свързани със боязън. Добрите играчки хармонизират домашната конюнктура, създавайки удобна атмосфера в къщата. Дори специалистите по фън шуй поучават да имате няколко играчки вкъщи, с цел да привлекат позитивна сила.

Винаги можете да говорите с плюшена играчка за здрав сън на детето. С такава играчка бебето ще спи по-здраво и ще има по-малко неприятни сънища.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР