Играчите в националния отбор на Франция са решени да не

...
Играчите в националния отбор на Франция са решени да не
Коментари Харесай

Погба: Решени сме да не повтаряме грешките от финала на Евро 2016

Играчите в националния тим на Франция са решени да не повтарят грешките от финала на Евро 2016 в неделя, когато срещат Хърватия във финала на международното състезание по футбол.

Французите влизат като безспорен любимец в мача с балканския отбор, само че бяха подобен и против Португалия преди две години, когато отстъпиха с 0:1 на " Стад дьо Франс " пред " мореплавателите ".

" Наясно сме със обстановката и не желаеме по никакъв метод да повтаряме грешките, които направихме преди две години. Искаме да играем и да дадем всичко от себе си, с цел да спечелим купата ", сподели Погба.

France. Croatia.

THE FINAL IS SET pic.twitter.com/CZlaj7qvZe
— FOX Soccer (@FOXSoccer) July 11, 2018 " На европейското състезание смятахме, че всичко ни е в забрадка вързано и тогава настройката ни беше друга от сегашната. Няма да ви неистина, че когато победихме Германия преди две години, смятахме, че сме спечелили, тъй като за нас това бе финалът. Но в този момент знаем какво е да паднеш на край и не желаеме това да се повтаря по никакъв метод ", разгласи Погба.

" Срещу Португалия мислехме още преди мача, че сме спечелили. Това в този момент няма да се повтори ", сподели още халфът на Манчестър Юнайтед.

Погба обаче призна, че е впечатлен от метода, по който играе Хърватия и от обратите, които съумя да сътвори против Дания, Русия и Англия, с цел да се класира за фианала.

2018 #WorldCup Final

France v Croatia

Sunday, 15th July
Luzhniki Stadium, Moscow
4pm

The Finale. pic.twitter.com/nGLgNvmKz7
— SPORF (@Sporf) July 11, 2018 " Хърватите имаха доста сложен мач, тъй като бяха обратно в резултата, само че те са доста устойчиви душевен. Предстоят ни 90 минути, в които двата отбора ще решат купата. Ние не считаме, че сме любимци. От началото на шампионата играем по еднакъв метод и знаем, че нашата мощ е в единността. Преследваме задачата си и ще създадем всичко, с цел да я реализираме. Знаем обаче, че Хърватия е в отлична серия и също желае да завоюва. И те желаят да имат звезда на екипите си, само че и аз също желая. Хърватия не е единствено Модрич, Манджукич, Ракитич или Перишич. Защитниците им са невероятни, тъй че няма да се концентрираме върху това да пазим единствено Модрич. Нашият проект е да спечелим мача ", приключи Погба. Мондиал 2018 final кръг, неделя 15 юли  Франция 18:00предстои  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР