Играчите, с които разполагам имат качества, но срещу по-опитни противници

...
Играчите, с които разполагам имат качества, но срещу по-опитни противници
Коментари Харесай

Кръстаич: Това е най-доброто, с което България разполага

Играчите, с които разполагам имат качества, само че против по-опитни съперници имат усложнения. Аз имам вяра, че имат бъдеще. Някои играят повече в тимовете си, други по-малко. Това са играчите, на които разчитаме, казвал съм и преди и споделям, че имат бъдеще. Това е най-хубавото, с което България разполага. Това съобщи националният селекционер Младен Кръстаич след тежката загуба от Унгария с 0:3 предходната вечер.

" Лъвовете " записаха второ следващо проваляне на старта на квалификациите за Евро 2024 и на процедура изгубиха шансове да се борят за класиране още при започване на пресявките. " За страдание не разполагам с играчи, които се състезават в огромни клубове и играят на най-високо равнище. Освен това имахме проблеми с контузени играчи. Някои от измененията на почивката също бяха подбудени от травми. Рокадите бяха насилствени, само че такива неща се случват. За страдание множеството играчи играят в българското състезание и не са привикнали да играят на подобен висок темп, а тежкият мач с Черна гора ги изцеди ", сподели експертът пред Българска национална телевизия след дуела.

" Не единствено в България, само че и в други страни треньорът е отговорен. Опитните футболисти имат своята роля, само че отново споделям с това разполагаме и желаеме да изградим един тим за бъдещето ", добави Младен Кръстаич. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР