Играчите на ЦСКА контролират топката по време на мачовете си

...
Играчите на ЦСКА контролират топката по време на мачовете си
Коментари Харесай

ЦСКА владее топката повече от "Реал" Мадрид

Играчите на ЦСКА управляват топката по време на мачовете си повече от тези на " Реал " Мадрид, демонстрира проучване на футболния статистически институт CIES.

" Армейците " заемат 21-о място в Европа, като анализът обгръща шампионатите в първите 31 страни в ранглистата на УЕФА, както и вторите дивизии в четири от тези страни. Процентът на притежаване на топката от ЦСКА е 61.4, до момента в който на " Реал Мадрид е 61.1 - 23-и резултат на континента.

Естествено, ЦСКА е и най-добре показаният български клуб. Останалите в тази ранглиста са " Лудогорец ", " Етър " и " Берое ". " Армейците " вършат по 431 паса приблизително на мач, до момента в който първенците - 474.

На първо място е " Селтик " Глазгоу с владеене на топката от 70.8 % от игровото време. Шотландските първенци си разменят приблизително по 659 паса на мач против приблизително по 196 на техните противници. Преди да им бъде отнета топката играчите на Брендън Роджърс вършат по 7.1 паса, а техните съперници по 3. Веднага след тях на 2-о място е " Борусия " Дортмунд със 70.2, следват " Пари Сен Жермен " и " Шахтьор " Донецк, надлежно с 67.7 и 67.5. 5-и е " Манчестър Сити " с 67.1, а след тях е отстранилият " Лудогорец " в Шампионската лига израелски отбор " Апоел " Беер Шева с 65.3.

" Барселона " си поделя 7-ото място с 64.1 % дружно с ФКСБ (или " Стяуа " Букурещ), а топ 10 се добавя с " Ред Бул Залцбург " (Австрия) и ПАОК (Солун) и " Байерн " Мюнхен.

" Етър " е на 91-о място в Европа по надзор върху топката с 56.5 % или приблизително по 392 паса приблизително на мач. " Зелено-белите " са 94-и с 55.4 и 374.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР