Играчите на трябва да са много внимателни при статичните положение

...
Играчите на трябва да са много внимателни при статичните положение
Коментари Харесай

Играл срещу Клуж предупреждава: Много са силни при статичните положения

Играчите на би трябвало да са доста деликатни при статичните състояние в интерес на Клуж довечера. Това е мнението на игралия 2 години в румънския. Настоящият състезател на се е изправял няколко пъти против съперника на " алените " по време на престоя си в шампионата на северната ни съседка.

" Големият коз на Клуж ще са статичните положения. Там ще са най-опасни и ще опитат да вземат превъзходство над ЦСКА-София. Дано румънците да не поведат първи, тъй като в отбранителен проект също са доста мощни и " алените " мъчно биха се върнали в мача ", предизвестява актуалният състезател на Черно море.

Той съобщи също по този начин, че треньорът на тима, който е легенда на румънския футбол, е надградил Клуж след идването си през 2019 година.

" Изисква доста от играчите и тимът му играе в действителност добре. След като се върна в Румъния от Китай промени образа на тима към по-добро ", сподели Стефан Велев.

Бившият състезател на и въпреки всичко счита, че публиката на " алените " може да даде нужния тласък на футболистите на за триумф в дуела. Лига Европа 1 кръг, четвъртък 22 октомври  ЦСКА-София 19:55предстои  ЧФР Клуж
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР