Играчите на Ружомберок демонстрираха страхотна форма в навечерието на битките

...
Играчите на Ружомберок демонстрираха страхотна форма в навечерието на битките
Коментари Харесай

Ружомберок смаза Пивовар в контрола с 8:0

Играчите на Ружомберок демонстрираха страхотна форма в навечерието на борбите с Левски от първоя квалификационен кръг на Лига Европа. Те разрушиха противника си в една от предсезонните инспекции Пивовар с 8:0.

Мачът беше част от празнувания на 100-годишния празник на футбола в града на Пивовар. А самият противник е аматьорски отбор, който няма особени искания. Но все пак Ружомберок сподели класа и не се пести в този дуел.

Началото на головата серия сложи Артур Леняни още в 6-та минута, а още две бързи попадения добави Ондржей Новотни, който беше прецизен в 8-та и 12-та минути. До почивката паднаха още две попадения в интерес на словашкия евроучастник, като точни бяха Алекс Мойжиш в 16-та минута и Тихомир Костадинов в 40-та.

На почивката беше заменен безусловно целият състав на Ружомберок, само че все пак незабавно след подновяването на играта Растислав Кружляк направи 6:0. В заключителните минути на мача Марек Бобчек наниза две попадения за крайното 8:0. Той беше прецизен в 73-та и 83-та минути.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР