Играчите на Реймс приключиха с всякакви амбиции да играят в

...
Играчите на Реймс приключиха с всякакви амбиции да играят в
Коментари Харесай

Ним заличи и последния мерак на Реймс за Европа

Играчите на Реймс завършиха с всевъзможни упоритости да играят в Европа идващия сезон. Те позволиха тежка домакинска загуба от Ним с 0:3 и след шестия си подред дуел без победа, към този момент нямат и теоретични шансове за място в Топ 4.

Жордан Фери и Рено Рипар вкараха за гостите преди почивката, а незабавно след подновяването на играта Денис Буанга се разписа за класиката в този мач, с което умъртви всевъзможни очаквания за поврат на противника си. И до края можеше даже да го разгроми, само че понижи темпото.

Мачът стартира в постепенно движение, страстите за почитателите бяха съвсем никакви. И като че ли от нищото се стигна и до първия гол в 26-та минута. Тогава неточност на Реймс на левия фланг на защитата разреши топката да стигне до Теджи Савание, който проби и пусна пас на далечната греда за Жордан Фери, който с мощен шут прониза мрежата за 1:0.

Битката продължи да се води най-вече в центъра, единоборствата продължаваха да са водещите дейности на терена и не се виждаше по какъв начин ще падне гол от игра. За да пристигна една невероятна нелепост от една от най-скъпите неточности в историята на Челси Баба Рахман.

Защитникът на Реймс опита да върне по извънредно неблаговиден метод една топка към вратаря си, само че вместо това изведе Рено Рипар на голова позиция и той нямаше потребност от втора покана, с цел да трансформира този подарък във втори гол в 43-та минута. Така почивката пристигна при 2:0 за Ним.

Всичко завърши незабавно след подновяването на играта. Тогава три следващи изстрела на играчите на домакините по някакъв метод бяха избавени от отбраната и вратаря, преди най-после Денис Буанга да опъне мрежата от непосредствена непосредственост и да оформи крайното 3:0 още в 46-та минута.

До края на мача ситуациите бяха за играчите на Ним, само че те демонстрираха отзивчивост и не разгромиха противника си. Така те си потеглиха с три точки, които обаче по никакъв метод не помогнаха на идеята им, с изключение на да натрупат повече самочувствие в края на акцията.

След тази развръзка и дваат отбора са с по 49 точки, надлежно на осмата и деветата позиция, разделяни единствено от головата разлика. Но те към този момент нямат даже научен късмет за място в Топ 4, тъй че доиграват сезона за здраве.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР