Играчите на Нефтохимик не са освободени и отборът ще продължи

...
Играчите на Нефтохимик не са освободени и отборът ще продължи
Коментари Харесай

Нафтата: Не сме разпуснали отбора, играчите са в отпуск

Играчите на Нефтохимик не са освободени и тимът ще продължи присъединяване си във Втора лига, когато шампионата бъде възобновено, оповестиха от клуба от Бургас. Понеже досега остава неразбираемо по кое време ще се случи това управлението на клуба взе решение футболистите, които не са от Бургас, да изоставен квартирите си и да се приберат при фамилиите си, допълват " шейховете ".

" До края на месец март те ще бъдат в отпуск, а през идващия месец, с оглед обстановката в страната и решението на Българския футболен съюз за шампионата, ще се вземе решение по какъв начин ще продължи да действа тимът. Във връзка с оповестеното изключително състояние в страната поради епидемията от Коронавирус – 19, футболната централа прекрати Първа и Втора лига до 13 април 2020 година Очаква се през идващия месец да стане ясно дали и по какъв начин ще бъде обновена програмата ", се споделя още в клубното изказване.

Малко по-рано пред нашата медия мощният човек в Нефтохимик Недялко Москов съобщи: " По мое мнение шампионата може да не стартира, само че ще мислим от април месец натам. В момента клубът не може да им заплаща. През април всеки футболист ще реши дали ще вземе неплатен отпуск, или да разтрогне контракта си ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР