Играчите на Манчестър Юнайтед трябва да докажат, че искат Ерик

...
Играчите на Манчестър Юнайтед трябва да докажат, че искат Ерик
Коментари Харесай

Легендата на Манчестър Юнайтед Лу Макари казва, че мачът с Ливърпул за Купата на Англия може да бъде последният шанс за Ерик тен Хаг

Играчите на Манчестър Юнайтед би трябвало да потвърдят, че желаят Ерик загар Хаг да остане - като изхвърлят огромния противник Ливърпул от Купата на Англия.

Надеждите на Ten Hag да резервира поста си зависят от Купата на Англия и да си обезпечи място в Шампионската лига, макар че Юнайтед остава с осем точки от четвъртото място, последната цел наподобява малко евентуална. Това оставя Купата на Англия като последната опция за изкупуване на Тен Хаг, като легендата на Юнайтед Лу Макари има вяра, че конфликтът на Олд Трафорд в неделя може да бъде решаваща среща за холандеца.

„ Това е последният късмет за играчи може би, с цел да избави работата му “, сподели Макари, който беше част от тима на Юнайтед, който победи Ливърпул във финала за ФА Къп през 1977 година, с цел да лиши старите си врагове от Требъл. „ Това е лудото. Позицията на мениджъра постоянно е под опасност, само че всички мениджъри – в това число Тен Хаг – разчитат на своите играчи.

„ Искате ли да мислите, че тези, които го харесват – и не мисля,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР