Играчите на Лос Анджелис Лейкърс Джаред Вандербилт, Кришчън Ууд и

...
Играчите на Лос Анджелис Лейкърс Джаред Вандербилт, Кришчън Ууд и
Коментари Харесай

Трио от ЛА Лейкърс пропуска остатъка от сезона

Играчите на Лос Анджелис Лейкърс Джаред Вандербилт, Кришчън Ууд и Гейб Винсънт ще пропуснат остатъка от сезона в Националната баскетболна асоциация заради разнообразни контузии, заяви CBS.

Продължаващото неявяване и на тримата основава съществени терзания на треньорския щаб на " езерняците ", който очевидно няма да може да разчита на тях за решителната част от акцията. Лейкърс към момента нямат обезпечено място даже в плей-ин шампионата и все още наподобяват надалеч от попадане в главната част на плейофите. " Езерняците " са на девето място на Запад с 37 победи и 32 загуби и в случай че запазят тази си позиция ще би трябвало да се надяват да завоюват и двата си дуела от плей-ин шампионата, с цел да вземат участие в плейофите.

27-годишният Винсънт, който мина в Лейкърс през лятото със свободен трансфер от Маями Хийт, има записани единствено пет мача през този сезон. Той мина през интервенция на лявото коляно и към момента е надалеч от това да може да играе.

28-годишният Ууд, който бе взет за подкрепление в коша на Антъни Дейвис, има 50 мача през този сезон, само че също има проблем с лявото коляно.

Травмата на Вандербилт, който след броени дни ще навърши 25 години, пък е в дясното стъпало. Тежкото крило взе присъединяване в 29 мача през този сезон. / Българска телеграфна агенция

Lakers' Christian Wood, Jarred Vanderbilt and Gabe Vincent to miss rest of the season
— CBS Sports NBA (@CBSSportsNBA)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР