Играчите на Ливърпул бяха пуснати в почивка тази седмица и

...
Играчите на Ливърпул бяха пуснати в почивка тази седмица и
Коментари Харесай

Милнър избра юношите на Ливърпул вместо Малдивите

Играчите на Ливърпул бяха пуснати в отмора тази седмица и се възползваха оптимално. Вратарят Алисон е в Рио де Жанейро, Роберто Фирмино и Фабиньо на Малдивите, Джорджиньо Вайналдум в Дубай, а Трент Александър-Арнолд в Маями. Това бяха част от слънчевите дестинации, които звездите на мърсисайдци посетиха, до момента в който юношите на отбора играеха мач против Шрюзбъри в Купата на Англия.

По същото време ветеранът Джеймс Милнър седеше на пейката на студа на " Анфийлд ", като покрепяше младите гении на клуба. 34-годишният халф освен се появи да гледа мача. Той тренира с тима преди срещата, приказва с играчите преди дуела и им даваше препоръки по време на мача.

Милнър прави професионалния си дебют на 16 години за Лийдс, тъй че знае какво е да си огромната сцена на сходна възраст. Ливърпул излезе с най-младия тим в историята си и завоюва мача с 1:0, което класира " алените " за осминафиналите на шампионата.

Alisson in Rio
Firmino in The Maldives
Adam Lallana in Miami
Alexander-Arnold in Miami
Fabinho in The Maldives
James Milner? In the cold at Anfield watching the youth team. He’s probably had three hours in the gym already today. pic.twitter.com/8zArUOEC4z
— Simon Clancy (@SiClancy) February 4, 2020
Мениджърът на тима до 23 години Нийл Критчли, който управлява тима в мача за Купата, описа какво е било отношението на Милнър: " Той тренира с нас в деня преди мача. Попита дали може да пристигна за дуела. Разбира се, че му споделих, че може. Показа извънредно почитание да попита. Говори с момчетата в съблекалнята. Даваше препоръки по време на мача. Подкрепяше тима от самото начало. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР