Играчите на Лестър“ избраха да пътуват до Уелс за мача

...
Играчите на Лестър“ избраха да пътуват до Уелс за мача
Коментари Харесай

“Лестър“ отказа да лети до Уелс

Играчите на „ Лестър “ избраха да пътуват до Уелс за мача с „ Кардиф “ с трен, а не със аероплан. Причината е методът, по който почина притежателят на клуба Вичай Сривадханапрабха в събота – злополука с хеликоптер. Отборът въпреки всичко е изразил подготвеност мачът от Висшата лига да се състои, макар че този със „ Саутхямптън “ за купата на Лигата бе отсрочен. Синът на тайландския предприемач Аияват също е подкрепил концепцията срещата да се играе и да бъде отдадена на своя татко.
В същото време на уеб страницата на „ лисиците “ бе оповестена онлайн книга, в която всеки може да изкаже своите съболезнования за нещастието. Хиляди се възползваха от тази алтернатива, до момента в който пред стадиона не престават да се усилва броя на цветята и продуктите с послания към Вичай.
От „ Кардиф “ към този момент поддържаха отбора и признаха, че ще одобряват всяко тяхно решение по отношение на мачът в събота.
„ Ние сме зад „ Лестър “, играчите и почитателите – разгласи мениджърът на домакините Нийл Уорнък. – Ще подкрепим всяко тяхно решение. Това е доста по-важно от един футболен мач. Мога да обещая, че нашите почитатели ще бъдат превъзходни в този ден. Сигурен съм, че доста сълзи ще се пролеят. Ще бъде тежък следобяд. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР