Играчите на Ботев Пд бяха изпратени с освирквания от феновете

...
Играчите на Ботев Пд бяха изпратени с освирквания от феновете
Коментари Харесай

Викове на Колежа: Всички вън!

Играчите на Ботев Пд бяха изпратени с освирквания от почитателите след следващия разочароващ мач в efbet Лига. Те отстъпиха с 1:2 на Крумовград на своя стадион " Христо Ботев ". " Бултрасите " крещяха " Всички вън! ", а някои напуснаха прибързано мача.
Ботев записа седма загуба от 8 мача на новия стадион и няма победа от началото на сезона. Дебютиралият за " канарчетата " Ивелин Попов (21) откри. После Самюел Акере удари рамката на Янко Георгиев, преди Патрик Луан (54) да изравни, а Диего Рапосо (84) направи обрата цялостен. 
" Имахме преимущество, поведохме и тъкмо тогава дадохме самодейността на Крумовград. Второто полувреме стартира доста зле. Същият проблем - като допуснем гол, настъпва безпорядък. Затова взехме и Ивелин Попов, да има сигурност в средата. Само той се опитваше, само че не стига ", съобщи треньорът на Ботев Станислав Генчев.
Собственикът Антон Зингаревич се е срещнал с част от " бултрасите " и е оповестил, че новият състезателен шеф Артур Платек няма да размени Генчев, само че треньорът може да бъде заменен. Милиардерът признал, че Генчев е работил добре с Тимур Дагуев, само че настъпил раздор. Генчев желал играчи, които са над 28 година, което не било в политиката на клуба. " Дагуев не е част от клуба, само че дава отговор за изходящите прехвърляния и ще продължи да дава отговор ", оповестил Зингаревич.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР