Играчите на английския елитен Уест Бромич Албиън Гарет Бари, Джони

...
Играчите на английския елитен Уест Бромич Албиън Гарет Бари, Джони
Коментари Харесай

Четиримата от УБА откраднали такси, извиниха се публично

Играчите на британския първокласен Уест Бромич Албиън Гарет Бари, Джони Еванс, Джак Ливърмор и Боаз Майхил се извиниха обществено, откакто по-рано през днешния ден стана ясно, че четиримата са нарушили съществено режима по време на лагера, който отборът имаше в Испания.

В момента те са разследвани, откакто водач на такси в испанския гранд ги упрекна, че са откраднали таксито му пред ресторант. Клубът незабавно предприе дисциплинарни ограничения против четиримата си футболист, а малко по-късно самите те използваха формалния уебсайт на клуба, с цел да поднесат извиненията си.

„ Бихме желали да използваме тази опция и да се простим на нашите съотборници, треньора, клуба и изключително на последователите за събитията, които са обект на необятна и отрицателна гласност “, написаха четиримата в формалния уебсайт на УБА.

„ Смятаме за значимо да се идентифицираме като играчите, взели участие в случая, който се случи по време на подготвителния ни лагер в Испания тази седмица. Правим го от почитание към останалите играчи, които биха могли да бъдат забъркани в тази ситуация “, се споделя още в известието им.

Четиримата дават обещание още да спомагат при воденото от клуба следствие. Очаква се футболистите да бъдат осъдени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР