Играчите и директорите на Брайтън обединиха сили и събраха 263

...
Играчите и директорите на Брайтън обединиха сили и събраха 263
Коментари Харесай

Играчите на Брайтън събират 264 000 паунда за благотворителни организации

Играчите и шефовете на Брайтън сплотиха сили и събраха 263 939 паунда, които ще бъдат дарени за подкрепяне на благотворителни организации, наранени от пандемията от ковид, оповестиха от пресслужбата на „ чайките “.

Клубът съобщи, че благотворителни организации в Съсекс за приюти, заболели деца, жертви на домашно принуждение, питателните банки и други ще имат изгода от фонда, като клубът помоли своя личен състав и последователи да създадат дарения при опция. Играчите на Брайтън подариха „ забележителна част “ от своите заплати за април, до момента в който клубният президент Тони Блум и другите шефове също способстваха.

„ Има групово предпочитание от всички в състава и клуба да се направи нещо за локалните благотворителни организации, страдащи вследствие на рецесията. Хората в Брайтън и Съсекс постоянно са подкрепяли обичания си клуб…Искаме да покажем същата поддръжка, която получихме от нашата общественост, седмица след седмица “, написа в свое изказване нападателят на „ чайките “ Глен Мъри.

По-рано този месец, мениджърът на отбора Греъм Потър и управителни лица понижиха заплатите си за три месеца, с цел да облекчат финансовото състояние на клуба по време на рецесията. Професионалният футбол в Англия е прекратен за неопределен срок от средата на март насам. Извънредните ограничения на английското държавно управление са в действие най-рано до 7 май, когато следва преразглеждане на рестриктивните мерки. Брайтън заемаше 15-а позиция в таблицата преди шампионата да бъде спряно.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР