Играчът, отбелязал най-много голове в историята на Левски - Наско

...
Играчът, отбелязал най-много голове в историята на Левски - Наско
Коментари Харесай

Наско Сираков: Три безумни съдийски грешки повлияха на "Левски" - "Лудогорец"

Играчът, отбелязал най-вече голове в историята на " Левски - Наско Сираков , и някогашен състезателен шеф на клуба беше безапелационен в студиото на " Тази заран " по bTV, че три съдийски неточности са били решаващи за развоя на дербито от Първа професионална лига сред " Левски " и " Лудогорец ", приключило 0:0.

" До 20-ата минута имаше три безумни съдийски неточности . Игра с ръка на Анисе в наказателното поле на " Левски " - наложително за жълт картон. След три минута прави недодялан фаул - получава жълт картон. Контраатака на " Левски " - фаул на Дяков. Отново предизвестие единствено, по-късно Дяков получава резонния жълт картон.

И в 20-ата минута тази обстановка с Натанаел , която не би трябвало да се случва във футбола, тъй като има два удара в границите на секунда - с лакет и с пестник в лицето на Вутов, което от аероплан се вижда, че е за типичен червен картон. Страничният арбитър алармира - получава жълт картон. Оттам нататък към този момент няма смисъл да се разискват идващите 60-70 минути какво се се случило и по какъв начин е било съдийството ", съобщи Сираков.

Въпреки че дефинира съдията Никола Попов като " безкористен ", съгласно легендата на " сините " тези неточности в мачове сред " Левски " и " Лудогорец " към този момент са наклонност .

" Не споделям нищо. Казвам това, което видях. Това са неща, които въздействат извънредно доста на българския футбол. Забелязвам, че това е наклонност на мачовете с " Лудогорец ". В тези дербита - мачове за Купата, мачове с " Левски, ЦСКА, " Лудогорец " в никакъв случай не се е оплаквал от съдиите. Всички тимове пропищяха обаче. Това не може да бъде случайн о ", акцентира Сираков.

Той добави, че през вчерашния ден нетипично за българските игрища е имало " феноменална атмосфера на претъпкан стадион за мач сред два тима с упоритости ". Сираков поддържа всичко, протичащо се в " синия " лагер и отхвърли бъдещо негово завръщане на ст. " Георги Аспарухов ":

" Проведох няколко диалога с господин Русев. Доволен съм от това какво се случва в " Левски ". Значително по-щастлив съм от тази реалност, която виждам в тима и към тима от това, което беше преди време. Подкрепям безусловно решенията на ръковството на " Левски ". Спас Русев взе нещата в свои ръце и има извънредно позитивно развиване, което би трябвало да бъде оценено. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР