Играчът на Уест Хем Кърт Зума е най-критикуваният играч във

...
Играчът на Уест Хем Кърт Зума е най-критикуваният играч във
Коментари Харесай

Новият суперскандал в английския футбол: Как една изритана котка от Зума доведе до загуби за милиони

Играчът на Уест Хем Кърт Зума е най-критикуваният състезател във Висшата лига в последните дни. Дори абсурдът с Мейсън Грийнууд леко отстъпи място на дейностите на французина, който бе упрекнат в принуждение над домашната си котка.

Във вторник в мрежата се появи видео, в което Зума хвърля животното на пода и го рита. На други фрагменти Кърт хвърля чифт дизайнерски обувки към котката и я удря в лицето.

Клипчето незабавно събра стотици хиляди отрицателни мнения. В мача сред Уест Хем и Уотфорд, французинът беше грубо освиркан и отнесе куп викания за дейностите си към котката.

Липсата на реакция от страна на Уест Хем, незабавно докара до отдръпването на съществени спонсори на тима, което пък донесе милионни загуби за организацията.
 Уест Хем победи Уотфорд с 1:0, Нюкасъл се оправи с Евертън
Уест Хем продължава борбата за топ 4, всички против Зума поради котка

В забавни мачове

Туристическата организация Experience Kissimmee първа разгласи прекъсването на съдействието. Организацията е разочарована от неналичието на наказания от лондончани във връзка с играча: " Сега чакаме спомагателна информация от тима. След това ще оценим връзките си с Уест Хем и вероятно по-нататъшно спонсорство на тима. "

След това се изрече застрахователната компания Vitality, различен главен спонсор на отбора.

" Изключително сме разочаровани от метода, по който клубът се оправи с този случай ", сподели Виталити в изказване. - Бяхме смутени от видеото с Кърт Зума. Нашата компания не толерира принуждение от какъвто и да е тип. Преустановяваме съдействието с Уест Хем и оттук насетне ще чакаме по-конкретни дейности от страна на тима за решение на този проблем.

Последва и нечовечен удар към самия Кърт, който загуби спонсора си - adidas. Споразумението беше прекъснато едностранно - и немската компания разгласява публично изказване: " Завършихме нашето следствие и можем да потвърдим, че Курт Зума към този момент не е състезател, работещ по контракт с adidas ".
 Снимка 563091
Източник:

В същото време, в интернет тече и подписка за наказване за Кърт Зума, която към този момент е подписана от близо половин милион души.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР