Играчът на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов е на мнение, че

...
Играчът на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов е на мнение, че
Коментари Харесай

Радослав Кирилов: Трябва да мечтаем, защото видяхме всетъл лъч

Играчът на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов е на мнение, че последните мачове на националния тим по футбол дават мотиви за позитивизъм.

През лятото той напусна Славия, с цел да подпише със ЦСКА 1948.

" Финансовите параметри бяха положителни за мен. На такава възраст съм, че би трябвало да виждам и такива неща. Амбицията на клуба е да се бори за съществени неща. Това се припокрива с моите упоритости. Имах потребност от ново начало ", показа той за Българска национална телевизия.

ЦСКА 1948 е водач в класирането.

" В клуба се работи на високо равнище. Работи се професионално, задачите са високи. Качеството на тима е много високо за българските стандарти. Имаме всички стандарти да създадем нещо хубаво този сезон, само че дано не подвигаме упованията толкоз. Имаме късмет да сме най-малко в тройката. Имаме качествата да го създадем, имаме късмет. Работим по-план, опитваме се да даваме най-хубавото от себе си. Увереността в тима не липсва ", добави той.

Футболистът се цели в триумфи и с националната фланелка.

" В момента ситуацията не е положително, само че с този верен метод и метод на работа, имаме шансове да изплуваме от дупка, в която се намираме през последните години. Хората не вървят да гледат националните тимове, нещо не е наред. Не сме на дъното, само че нещата не се случват по най-хубавия метод. Трябва да мечтаем, тъй като видяхме ярък лъч. Нямам искания за евроквалификациите. Трябва да гледаме нашия си път и да се подготвим добре ", добави той.

Можете да гледате цялото изявление с играча във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР