Играчът на ПСЖ Килиан Мбапе поздрави Милан след победата им

...
Играчът на ПСЖ Килиан Мбапе поздрави Милан след победата им
Коментари Харесай

Мбапе коментира гнева на феновете на Милан към Донарума

Играчът на ПСЖ Килиан Мбапе поздрави Милан след успеха им над парижани с 2:1 в мач от група " F " Шампионската лига.

" Росонерите " демонстрираха темперамент и обърнаха мача с голове на Рафа Леао и Оливие Жиру и записаха първи успех, който запази възможностите им за класиране във фазата на диерктните елиминации.

" Ние сами сме си отговорни, че загубихме, няма да търсим казуса другаде. Не успяхме да спечелим, Милан игра със самочувствие и ги приветствам. Искахме да запазим първото място в групата, в този момент сме втори. Но има домашен мач против Нюкасъл, който би трябвало да спечелим и тогава ще забележим какво ще се случи ", сподели Мбапе пред TeleLombardia в миксзоната на стадион " Джузепе Меаца ".

Френският национал порица почитателите на " росонерите " за реакцията против някогашния им любим Джанлуиджи Донарума, който в този момент пази вратата на Пари Сен Жермен и бе посрещнат с освирквания и замерян с подправени долари.

" Имаше доста звук и те посрещнаха Джиджо много враждебно. Мисля, че беше малко прекомерно, само че това е футболът в днешно време. Феновете вършат каквото желаят, ние не можем да знаем какво усещат от вътрешната страна. Защитихме Джиджо, доколкото можахме, и съжаляваме за него довечера ", съобщи Мбапе.
 Милан - ПСЖ 2:1 в мач от Шампионската лига
Обрат против ПСЖ резервира възможностите на Милан за продължение напред в Шампионската лига

" Росонерите " изиграха мощен мач и завоюваха с 2:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР