Играчът на Маями Делфинс Деууд Дейвис „има движение във всички крайници“ след контузия, която доведе до прекъсване на играта, казва екипът

...
Остатъкът от предсезонния мач на Маями Долфинс NFL срещу Джагуарс
Коментари Харесай

Остатъкът от предсезонния мач на Маями Долфинс NFL срещу Джагуарс в Джаксънвил, Флорида, беше прекратен в събота, след като новият уайдж приемник на Маями Деууд Дейвис получи контузия и беше изхвърлен от терена.

Дейвис беше ударен от защитник на Джаксънвил и можеше да бъде видян да лежи неподвижно на терена, докато беше обслужван от медицински персонал. По-късно той беше поставен на табло и изведен от терена.

„Той е в съзнание и има движение във всички крайници“, казаха Делфините в актуална информация за Дейвис, добавяйки, че 24-годишният младеж е бил отведен в Баптисткия медицински център Джаксънвил за допълнителна оценка.

Двата отбора взаимно се съгласиха да прекратят мача след контузията. Ягуарс водеха с 31-18 към момента на спирането на играта с 8 минути и 32 секунди преди края на четвъртата четвърт.

Това бележи втория предсезонен мач този месец, който е отменен поради контузия. Миналата седмица мачът между New England Patriots и Green Bay Packers приключи рано, след като корнербекът на Patriots Isaiah Bolden беше контузен и изгонен от терена през четвъртата четвърт. Болдън е откаран в болница за допълнителна оценка и освободен на следващия ден, каза екипът.

 12 септември 2021 г.; Нешвил, Тенеси, САЩ; Cornerback на Tennessee Titans Caleb Farley (3) напуска терена след загуба срещу Arizona Cardinals на Nissan Stadium. Задължителен кредит: Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports 12 септември 2021 г.; Нешвил, Тенеси, САЩ; Cornerback на Tennessee Titans Caleb Farley (3) напуска терена след загуба срещу Arizona Cardinals на Nissan Stadium. Задължителен кредит: Кристофър Ханевинкел-USA TODAY Sports Кристофър Ханевинкел/USA Today Sports/Ройтерс

След мача главният треньор на делфините Майк Макданиел каза, че е било правилното решение мачът да бъде прекратен.

„Без сянка на съмнение знам, че това беше правилното решение, така че се гордея с колективната група, че направи правилното нещо. Нашите момчета са наранени, но са облекчени“, каза Макданиел пред репортери.

Емоционалният Макданиел говори за това какъв човек и съотборник е бил Дейвис в съблекалнята.

„Той е страхотен дух, преди всичко“, каза Макданиел. „Той е магнетичен, има страхотен характер и момчетата наистина го видяха от този момент нататък.“

„Той е популярен човек сред нашия екип заради начина, по който работи“, добави Макданиел. „Изпитах такова удоволствие от процеса на неговото развитие и бях развълнуван от няколко възможности, които той щеше да получи, но повече от всичко, ние просто се надяваме на пълно възстановяване и имаме някои добри новини и се надяваме да имаме още по-добри новини напредват.“

Дейвис беше подписан като недрафтиран свободен агент от Западен Кентъки през изминалия извън сезона.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР