Играчът на мача в двубоя между Локомотив Пловдив и Етър

...
Играчът на мача в двубоя между Локомотив Пловдив и Етър
Коментари Харесай

Героят на Етър Дани Младенов спечели шампанското на GONG.BG

Играчът на мача в дуела сред Локомотив Пловдив и Етър Даниел Младенов даде своя коментар за триумфа на отбора си с 2:0, той се регистрира с гол, греда и извоювана дузпа.

"Създадохме повече голови благоприятни условия, две-три обстановки, уцелихме и греда, отбелязахме и първия гол, получи се здрав мач, и за Купата стана прекрасен мач, за мен противен със счупването на носа, взехме първото полувреме, нека успеем да вземем и втория мач и да продължим напред ", разяснява Младенов.

"Във всеки мач излизам, желая да оказвам помощ на тима, желаеме да стигнем до финалния бараж за 7-ото място, всеки желае да печели, Локомотив Пловдив се бяха позатворили второто полувреме, защото бяха с човек по-малко, уповавам се, да излезем краен победител ", добави той.

"Нашият жанр не е да се браним, имаме играчи, които могат да играят футбол, може нещо тактически, играем на нашия стадион, да си победим и там, всички да сме щастливи. Ако стигнем до Европа ще съм доста благополучен, с головете, асистенциите и играта, играли сме и по-големи мачове, нека успеем да играем в Лига Европа, всеки желае да печели ", добави още Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР