Играчът на мача в двубоя между Дунав и Витоша Християн

...
Играчът на мача в двубоя между Дунав и Витоша Християн
Коментари Харесай

Василев: Изиграхме перфектен турнирен мач

Играчът на мача в дуела сред Дунав и Витоша Християн Василев разяснява равенството сред двата отбора.

"Абсолютно турнирен мач изиграхме. Очаква ни още по-труден втори мач. Останалата част от работата остана за Бистрица. Иизграхме добър мач и в този момент всичко следва да бъде решено в реванша ", разяснява вратарят.

Позивитно е, че не загубихме. Заехме, че при този резултат мисля, че имаме леко предимств. Трябва да сме пределно мобилизирани и да победим. Знаем, че при голово реми отпадаме, което не едобре за нас и упоритостите ни.

Докато мачът беше при числено тъждество беше извънредно равносилен дуела. Дунав имаха няколко центрирания, само че без прекалено много рискове пред нашата врата. Червеният картон беше отчасти и по моя виновност, поради неприятното ми изчистване. Успяхме и с 10 индивида да издържим на финалния напън.

Знаем, че всеки гол за Дунав в реванша ще е със цената на 2. Важно беше, че не допуснахме гол през днешния ден. Треньорът ще реши по какъв начин ще играем и се надявам да успеем да осъществим напътствията му.

Това е Ливърпул, не се опасяваме от никого. Видяхме какво стана през вчерашния ден, победа с 4-0 против Барселона. Нямам искания за съперника на финала.

Разбира се, черпя ентусиазъм от Алисон, той е страховит вратар и играе за обичания ми тим само че и освен от него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР