Играчът на мача Стивън Петков коментира успеха на Ботев над

...
Играчът на мача Стивън Петков коментира успеха на Ботев над
Коментари Харесай

Стивън Петков: След първенството ще разберем бъдещето ми

Играчът на мача Стивън Петков разяснява триумфа на Ботев над Верея с 2:0 в дуел от 35-ия кръг на Първа лига, първа шестица.

"Искам да споделя премията с двамата ни капитани Лъчезар Балтанов и Тодор Неделев, които ми оказват помощ от първия ден, от който съм в Ботев. Двата отбора не играеха за нещо, първото полувреме вкарахме един гол, второто отново и си затворихме мача, работата ми е да отбелязвам ", разяснява Петков.

"Дори дребното игрови минути, които имах ми даваха тласък, концепцията ми е да се надграждам във всеки един мач, и да се махам към този момент, от страната да се махам, а не от Ботев. Благодарих на всички "жълто-черни " почитатели, почитан съм от тях, благодаря им ", добави той.

"Реализирането на голове дава нужното самочувствие, само че дадох обещание на почитателите 20 гола, желая да съм голмайстор, само че този сезон няма по какъв начин да е, усещам се ужасно ", разяснява още Петков.

"Като свърши шампионата, ще забележим какво ще е бъдещето ми. Нека да има оферта от различен тим, пък ще забележим. Идеята ми е друга ", приключи изявлението си голмайсторът на Ботев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР