Играчът на мача Николай Николов остана видимо доволен от победа

...
Играчът на мача Николай Николов остана видимо доволен от победа
Коментари Харесай

Николай Николов: Срещу Нефтохимик винаги се играе на 100%

Играчът на мача Николай Николов остана очевидно удовлетворен от победа с 3:1 на неговия Нефтохимик при гостуването на Пирин Разлог. Николов отличи способността на тима да се оправи с сложните обстановки в залата в Разлог.

"Доволни сме от триумфа, знаем, че тук в Разлог се играе мъчно заради голям брой аргументи, свързани с размерите на залата ".

"Тези мачове обаче са значими за нас, тъй като можем да покажем своята адаптивност. Знаем, че ще има още доста дуели като този, защото редица тимове, които привидно са с по-ниско качество от нас може да изравнят съществено силите, когато излязат оптимално стимулирани. Срещу Нефтохимик постоянно се играе на лимита на силите ", приключи Николов.

Треньорът на Нефтохимик показа задоволството си от успеха и загатна, че желае да култивира у своите състезатели сериозността във всеки един конфликт, без да се подценява нито един противник.

"Доволен съм обстоятелството, че се преборихме с един доста неуместен противник. Това е една доста сложна зала за игра и това също беше затруднение, с което трябваше да се оправим ".

"Имаме потребност да играем тежки мачове, тъй като тъкмо в такива срещи се каляваме. Тепърва ще имаме доста такива мачове и това за нас е допустимо най-хубавото нещо ".

"Ние имаме високи цели. Няма да подценим дуела Славия. Ще направя няколко промени в състава, само че е редно да се отнасяме с почитание към всеки един наш съперниик. Опитвам се да възпитам у момчетата една съвестност за всеки един дуел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР