Играчът на Локомотив Пловдив Момчил Цветанов беше доволен от колективното

...
Играчът на Локомотив Пловдив Момчил Цветанов беше доволен от колективното
Коментари Харесай

Цветанов: Трябва да сме горди, но не трябва да се отпускаме

Играчът на Локомотив Пловдив Момчил Цветанов беше удовлетворен от груповото показване на „ смърфовете “ против състава на Страсбург, без значение от минималната загуба с 1:0. Въпреки отпадането от евротурнирите крилото показа, че тимът е на прав път.

„ Играхме сносно и двата мача. Излязохме да се надиграваме с тим, който коства доста повече пари от нас. Парите не играха роля през днешния ден. Радвам се, че успяхме да преодолеем втория кръг и да зарадваме почитателите “, съобщи Цветанов.

„ И двата мача започнаха с ранни голове. Играхме по този начин, както искаше треньора. Бяхме под напън и видяхме, че дяволът не е толкоз черен “.

„ Ако продължаваме по този начин като тим ще има хубава взаимозаменяемост и ще продължава да се вижда какъв брой добър колектив сме. След като отпаднахме би трябвало да сме съсредоточени и не трябваше да даваме крачка обратно. Трябва да сме горди с представянето и да продтължим развиването напред.

„ Ако си експерт и в случай че всеки един ден се стремиш да растеш, не може да седиш на едно място. Трябва да сме доста щастливи от направеното. С такива мачове растеш и се сравняваш с най-хубавите. С още малко труд нещата ще се получат и скърбя, че не отбелязахме един гол въпреки всичко, с цел да забележим по какъв начин ще реагират те “, приключи играчът на „ смърфовете “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР