Играчът на Левски Ивелин Попов стана част от сдружението Левски

...
Играчът на Левски Ивелин Попов стана част от сдружението Левски
Коментари Харесай

Ивелин Попов стана част от сдружението Левски на левскарите

Играчът на Левски Ивелин Попов стана част от сдружението " Левски на левскарите ", а пред клубната телевизия на " сините " самият футболист показа, че се причислява, тъй като " е доста по-добре, когато всичко зависи от доста хора, а не от един човек ".

Попов разкри още, че съгласно него това съдружие е верният път за Левски и в бъдеще клубът би трябвало да стартира да се устоя напълно от него.

" Присъединявам се, тъй като е доста по-добре когато всичко зависи от доста хора, а не от един човек. Хората, които са в това съдружие - клубът е доста повече техен в сравнение с един човек. Това е пътят и мисля, че с годините това би трябвало да стане главното да се устоя клубът. Да имаме право на глас, да имаме право да избираме, да гласуваме и нещата да се развиват по метод, на който на всички нас ни се желае. Левски е първи в това нещо и би трябвало да създадем нещата до дъно, с цел да работят както в чужбина. Знаете, че през годините тимът се държеше от хора, които след това по една или друга причина спираха да оказват помощ. Когато почитателите са в сдружението, всеки един милее, заплащат си членския импорт ", разяснява Попов.

Футболистът на Левски приказва и за контузията си, която получи в мача против Пирин, изразявайки вяра, че една-две седмици ще може да се завърне в игра.

" Не се тревожа от такива неща и тази травма ще преболея. Разтежение имам откъм гърба в бедрото, уповавам се до седмица-две да съм на линия. На терена името не играе. Не мисля, че няма от какво да се опасяваме. ПАОК е безусловно естествен клуб и мисля, че ще имаме добър резултат. От нас зависи бъдещето на клуба. Както се споделя в една ария и няколко поговорки - любовта се предава от татко на наследник. Това е пътят ", приключи Ивелин Попов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР