Играчът на Канзас Сити Чийфс Чарлз Омениху се присъедини към

...
Играчът на Канзас Сити Чийфс Чарлз Омениху се присъедини към
Коментари Харесай

Играчът на Канзас Сити Чийфс раздава безплатни абонаменти за Peacock, след като нарече ексклузивната сделка за плейофи „безумна“

Играчът на Канзас Сити Чийфс Чарлз Омениху се причисли към доста спортни почитатели в мърморенето, че огромният плейофен мач на неговия тим против Маями Долфинс ще бъдете единствено на Peacock — по тази причина той взе нещата в свои ръце и раздава участия в платформата за стрийминг.

След като плъзна върху X при извънредната договорка тази седмица и я назова „ безумно “, отбранителната част се обърна непосредствено към Peacock, тагна платформата и сподели „ удари ме имам концепция. "

Във вторник вечерта Омениху разгласи, че желае допустимо най-вече хора да видят мача в събота вечер, тъй че щеше да заплати абонаментната такса за десетки почитатели.

„ Да играем на peacock ONLY е полуда, няма да неистина “, написа Омениху на X. „ Видях мненията и желая всички да можете да ни гледате по какъв начин играем... Така че аз разпределяне на 90 3-месечни участия в Peacock! "

Само уместно е, че играчът на Chiefs, който носи номер 90, раздава 90 абонамента. Всичко, което почитателите би трябвало...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР