Играчът на Интер Ашли Йънг разказа от личен опит каква

...
Играчът на Интер Ашли Йънг разказа от личен опит каква
Коментари Харесай

Ашли Йънг: Отнасяйте се към всички сякаш са заразени с вируса

Играчът на Интер Ашли Йънг описа от персонален опит каква е обстановката в Италия по време на пандемията от ковид, като също по този начин посъветва почитателите си в Туитър по какъв начин да се предпазят от болестта.

" Здравейте, всички, просто желаех да споделя своите размишления, защото сега пребивавам в Италия, която е епицентъра на вируса. Реално сега супермаркетът е главният риск за разпространяването на заболяването и даже заразяването с нея. Когато си приказвам със фамилията и приятелите у дома, отиването за храна звучи като полуда. Запомнете, изолираност значи изолираност! В Италия ходенето до супермаркета е изненадващо умерено... няма кавги за храната, няма празни щандове и несъмнено няма груби чиновници, които по какъвто и да е метод да ти лимитират снабдяването с храна! Също по този начин в множеството случаи единствено един човек пазари за обещано домакинство!

Realistically a supermarket is now your main risk at spreading this virus and even catching it. Speaking with family and friends at home it sounds like going to get food is just crazy. Remember, lockdown means lockdown!
— Ashley Young (@youngy18) March 24, 2020
Моля ви, прочетете следното и го споделете, в случай че към момента не сте. Наистина е време да извършите своя принос, с цел да преборим тази ужасна световна рецесия, в която се намираме! Да се редим на опашки пред супермаркета е обикновено, само че не е за презапасяване или лакомия. Магазините са лимитирали броя на хората, влизащи в тях, тъй че в никакъв случай не е претъпкано! Така че изчакайте и бъдете търпеливи, в случай че е по този начин и във вашия супермаркет. Ако би трябвало да хващате такси, направете го единствено с още един човек - единствено по двама души в такси. Седнете в противоположните страни и застанете с лице към вратата - не дишайте против този чужд. Винаги носете ръкавици от момента, в който излезете от колата си! Не желаете да пипате колички, докосвани от нечии други ръце. Бъдете с ръкавици, до момента в който не се върнете в колата си.

Most importantly, just stay safe! This is what we are doing here, it’s not an overreaction, it’s staying safe. And just remember others should be looking at you in this way as well. It’s not horrible, it’s a way of keeping your distance to ultimately help save lives.
— Ashley Young (@youngy18) March 24, 2020
Използвайте маска за лице или шал, с цел да прикрийте носа и устата си. Винаги спазвайте отдалеченост на касата. Дръжте количката зад себе си, когато разтоварвате продуктите за изплащането им, защото това не разрешава на хората да се приближат прекомерно доста до вас. Не слагайте покупките си тъкмо до тези на някой различен. Нека има междина сред вашите и техните, като да няма никакъв допир сред продуктите. Тук не можем да слагаме покупките ни на лентата, до момента в който не мине редът на индивида пред нас. Това може да прозвучи жестоко, само че се отнасяйте с всички, които не са от семейството ви, като че ли са инфектирани с вируса. Просто не знаете дали е по този начин!!! Най-важното - просто останете в сигурност! Това вършим тук. Не е пресилено, а безвредно. Помнете, че другите също би трябвало да ви възприемат по този метод. Не е извънредно, а е метод да спазвате отдалеченост, като по този начин най-добре се оказва помощ за спасяването на животи ", са препоръките на Йънг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР