Играчът на Ботев (Пловдив) - Ивелин Попов, даде интервю пред

...
Играчът на Ботев (Пловдив) - Ивелин Попов, даде интервю пред
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Когато дойдох в Ботев си казах, че тези хора не знаят какво имат

Играчът на Ботев (Пловдив) - Ивелин Попов, даде изявление пред Диема спорт. В него някогашният капитан на националния тим приказва за раздялата си с Левски, както и разяснява цялостното положение на българския футбол, за което се изрази с очебийно сериозен звук, наблягайки върху изоставането на тукашната реалност по отношение на спортните трендове зад граница. Попов приказва още и за сегашния си клуб, за който позитивните неща бяха повече, в сравнение с отрицателните мнения.
Прочетете още
" Мисля, че преходът ни беше добър, по тази причина взехме точка от Левски. Бързи футболисти, знаещи къде да подават. 25 минути бяха за Левски, 20 за нас през първото полувреме. Получи се добър и динамичен мач, прекрасен за феновете ".

" Аз съм на 36 години, имам доста опит и мачове, 12 години в чужбина. Или ти режат крилете, или ти ги дават. Аз съм същият футболист, не мога да не помни по какъв начин да спирам и депозирам. Даже съм същият човек. Може да ми се обиди някой, само че 12 години в чужбина се равняват на 62-3 в България, доста малко ще научиш тук. Когато се върнах в Левски в никакъв случай не е ставало въпрос на пари. Аз споделих, че желая младите да си взимат парите в точния момент. Контузих се на 15-ия/20-ия ден и бях пропуснат и отписан. Аз облага не пущам на никой, групирам си сака и си отпътува. Още след мача с Локомотив (София), когато загубихме с 2:3 им споделих, че мога да си потегли. ".

" Не тичам от въпроса, само че откъдето съм си тръгнал с неприятен привкус, не проследявам какво се случва. Може да ми се обидят родители и другари, само че на 36 години няма човек, който да ме превъзпита. Аз не мога да тичам от себе си, не мога да се деградирам. Който желае да ме схваща ".

" На 15-и август подписах с Ботев. Излязох от съблекалнята и споделих на брачната половинка ми: " Тези хора не знаят какво имат ". Стадион, база, град, почитатели, футболисти. Нужно е да се възпламени искра. Съгласен съм, когато тимът не върви да има освирквания. Може да се забави, само че ще дойдат успехите. Изиграхме две дербита - надиграхме противниците. Другите тимове губят точки, на нас неприятна смешка ни изиграха първите 6 кръга с две точки единствено. "

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР