Играчът на Бъфало Билс Дамар Хамлин е в критично състояние,

...
Играчът на Бъфало Билс Дамар Хамлин е в критично състояние,
Коментари Харесай

ЛОШО! Играч от НФЛ колабира, борят се за живота му

Играчът на Бъфало Билс Дамар Хамлин е в сериозно положение, откакто колабира на терена по време на мача против Синсинати Бенгалс от Националната футболна лига на Съединени американски щати. Двубоят в Синсинати бе пресечен и след това отсрочен, откакто 24-годишният Хамлин се строполи на терена в средата на първата част и трябваше да получи незабавна здравна помощ, в това число и сърдечен масаж.

До случая се стигна след тежък конфликт сред Хамлин и играча на Бенгалс Тий Хигинс, след който за миг Хамлин се изправи, след което падна на земята. Хамлин бе откаран в болница в Синсинати, а от НФЛ оповестиха, че положението му е сериозно. ОТ реакцията на играчите след случая стана ясно, че обстановката с Хамлин е доста сериозна, а коментаторът на ESPN Джо Бък заяви, че медицинският екип е " блъскал " по гърдите на играча. Повторенията на случая демонстрираха, че Хамлин получава удар точно в региона на гърдите.
Инцидентът провокира реакции от доста спортни звезди, в това число и ЛеБрон Джеймс. " Сигурността на играчите във всички спортове е най-важното. Беше извънредно да се види това и искам всичко най-хубаво на момчето ", разяснява баскетболистът на Ел Ей Лейкърс.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР