Играч, подвизавал се по българските терени съвсем доскоро, е на

...
Играч, подвизавал се по българските терени съвсем доскоро, е на
Коментари Харесай

Бивш левскар поема към Премиършип за поне €10 млн.

Играч, подвизавал се по българските терени напълно до неотдавна, е на една дребна крачка от най-силното клубно състезание в света - британската Висша лига. Става въпрос за Гари Родригес, който е пред автограф с Нюкасъл, настояват локални медии.

Бивш любим на Сектор Б си спомни с положително Левски и България

В момента той носи екипа на Галатасарай и е един от главните играчи на водача в турския шампионат. Според информацията, за него ще има оферта през януари, която се чака да е към 10 млн. евро.

Бивш състезател на Левски подписа с Галатасарай

"Свраките " пробваха да купят някогашния състезател на Левски и през август, като даже пратиха публична оферта за него на стойност 6 млн. паунда или към 7 млн. евро. Ръководството на Галатасарай обаче изрично я отхвърли.

Бунт в Солун поради продажбата на някогашен левскар

Сега англичаните ще пробват нова атака за него през януарския пазар, като считат фрапантно да усилят финансовите параметри - с най-малко 50% повече от предходната сума. Това би трябвало да накара турците да продават.

Новият на Герена: Братовчед ми Гари Родригес ми описа за Левски

Гари Родригес игра за Левски от 2013 година до 2014 година, след което беше продаден на Елче единствено за 600 хиляди евро. Четири години по-късно е на път да вдигне цената си 15 пъти и да заиграе във Висшата лига. В момента на "Герена " играе братовчед му Жерсон Кабрал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР