Играч на лотария ще загуби награда от 1 милион британски

...
Играч на лотария ще загуби награда от 1 милион британски
Коментари Харесай

Победителят в EuroMillions има по-малко от 24 часа, за да вземе наградата си от 1 милион британски лири - проверете билета си сега

Играч на лотария ще загуби премия от 1 милион английски лири - в случай че не потърси облагата си през идващите 24 часа.

Залагащият има единствено часове, с цел да изиска милионерската премия, защото шестмесечният краен период наближава. Ако никой не излезе с печелившия билет, тогава изменящата живота премия, плюс всички ползи, които е генерирала, ще отидат за подкрепяне на планове, финансирани от Националната лотария в Обединеното кралство.

Печелившият непотърсен билет беше Наградата от тегленето на EuroMillions UK Millionaire Maker TCMH10741 е закупена в лондонския квартал Haringey на 22 август.

Състезанието подсигурява, че най-малко един собственик на билет от Обединеното кралство ще стане милионер след всяко изтегляне на EuroMillions. Билетът е една от петте награди от £1 милион, които към момента не са потърсени сред предишния август и януари тази година.

Националната лотария в този момент прикани играчите от Haringey да „ ревизират още веднъж “ кода на билета си, защото някой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР