Игра на нерви изпрати Даяна и Йордан обратно вкъщи два

...
Игра на нерви изпрати Даяна и Йордан обратно вкъщи два
Коментари Харесай

Любима двойка от Един за друг си тръгна на крачка от финала

Игра на нерви изпрати Даяна и Йордан назад у дома два дни преди финала на „ Един за различен “. Търпението, хладнокръвието и шансът изневериха на Даяна и Йордан в комплицираната игра и фамилията от Велико Търново загуби за повторно шанса да се бори за огромната победа в най-романтичното предаване в българския ефирен ефир, заяви dariknews.bg.

Според изискването на играта всички двойки трябваше да играят по едно и също време, а неуспехът за една от тях беше равносилен на отпадане. Най-бързо в играта с блокчета се оправиха Поля и Димитър,следвани от Гергана и Радослав, Теодора и Генади. Заедно с Даяна и Йордан, в края на оспорваната борба останаха Симона и Борислав, които бяха по-бързи с едвам няколко секунди и съумяха да извоюват мястото си в конкуренцията.



„ Оставаше ни се в играта и бяхме сигурни, че можем да я вземем, само че по този начин е било писано. Ние надминахме себе си тук. Това, което човек може да изживее в „ Един за различен “, няма къде другаде да му се случи – такива страсти, такива завършения и подобен адреналин! Благодарни сме, че бяхме част от предаването и че се запознахме с толкоз приятни хора. Научихме доста и се прибираме по-влюбени, по-силни, по-сплотени и по-мотивирани от всеки път! “, споделиха Даяна и Йордан.

Какви провокации още чакат оставащите четири двойки? Как ще отпразнуват участниците любовта си в идващия епизод на „ Един за различен “, не пропускайте да разберете довечера в 21:00 ч. по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР