Игор Рибаков е милиардер, чието име може да прочетете в

...
Игор Рибаков е милиардер, чието име може да прочетете в
Коментари Харесай

Стъкленият трон, който може да ви направи богати

Игор Рибаков е милиардер, чието име може да прочетете в листата на Forbes.

Той изпълни стъклен престол с 1 млн. $, с цел да може всеки искащ да почувства силата на парите и да стане сполучлив предприемач.

Този план на Рибаков цели да стимулира хората да умножават своя капитал. Тронът е дело на художника Алексей Сергиенко и носи названието X10.

През октомври на петербургския бизнес-форум Synergy Global съветският бизнесмен изнесе тирада, в края на която от тавана на „ Газпром Арена “ заваляха пари. Върху феновете се понесоха банкноти на стойност 20 000 $.

Всяка банкнота е била собственоръчно подписана от милиардера с благопожелание хората да усилят приходите си 10 пъти. Така предприемачът се пробва да тласне хората да се осмелят да създадат идната крачка към реализирането на задачите им.

Стъкленият престол, цялостен с милион $, е добра концепция, уверен е Игор Рибаков.

Това не значи, че е задоволително да седнете на трона и на следващия ден към този момент ще бъдете богати. Не. Аз знам каква сила са парите, не трябва да я подценяваме. Хората, които седнат на този престол, ще получат от тази сила. Ще се заредят.

Аз желая благосъстоянието и равнището на благополучие на всички хора да се усилят десетократно. Минимум 10 000 бизнесмени да преуспеят като мен. Правя това поради тях, споделя милиардерът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР